Specijalistička lekarska ordinacija

Dr Ilić - Femma Health

Ginekologija i akušerstvo

Ginekologija i akušerstvo

Oblasti

Trudnoća

Trudnoća predstavlja posebno i jedinstveno iskustvo u životu svake žene i period u kome ona proživljanva brojne psihofizičke promene te ne čudi i njen naziv drugo stanje.

1

Ginekologija

Ginekološki pregled je važan deo preventive i brige o zdravlju žene. Pregled se vrši da bi se detektovali karcinomi u najranijoj fazi, infekcije, seksualno prenosive bolesti ili drugi reproduktivni problemi.

2

Sterilitet

3

Sterilitet (pravilnije infertilitet) predstavlja stanje u kome par ni nakon 12 meseci redovnih seksualnih odnosa bez korišćenja metoda kontracepcije ne može da dođe do trudnoće.

Kontracepcija

4

Dužnost ne samo polnog već i osnovnog obrazovanja svake polno zrele osobe je da poznaje osnove svog reproduktivnog zdravlja, mogućnosti ostvarivanja trudnoće kao i slobodu da odlučuje i planira.

O nama

Ordinacija dr Ilić počela je sa radom 12.6.2011, a kako vreme prolazi pratimo novine te osavremenjujemo naša znanja i naša sredstva za rad.

Najnovija oprema

Ordinacija dr Ilić sa ponosom ističe rad na najsavremenijim UZ aparatima koji se u tehnološkom smislu nalaze u samom vrhu svere ginekološko-akušerske ultrazvučne dijagnostike. Visoko kvalifikovano I edukovano osoblje lekara specijalista I subspecijalista iz oblasti ginekologije I akušerstva obavljaju preglede na dva vrhunska ultrazvučna 4D aparata iz porodice Samsung: Accuvix V20 Prestige i H60.

Kvalifikovano osoblje

Vođa tima naše ordinacije prof. dr sci. med. Đorđe Ilić lekar specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista steriliteta i infertiliteta. Upravnik Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine. Predsednik udruženja ginekologa endoskopičara Srbije (UGES). Šef Katedre za ginekologiju i akušerstvo Medicinskog fakulteta u Novom Sadu. Akreditovan je od strane «The Fetal Medicine Foundation» za izvođenje ultrazvučnog skrininga u 11-13+6 nedelji trudnoće. Sa svojim velikim iskustvom u radu i visokim kvalifikacijama u naučnim i edukativnim krugovima iz oblasti ginekologije i akušerstva okuplja oko sebe najeminentnije stručnjake specijaliste, subspecijaliste, profesore i drugo medicinsko osoblje poznato po svom kvalitetnom i savesnom radu kod nas i u svetu.

Upoznajte naš tim

Naši lekari gledaju korak ispred kako bi u svakom momentu pružili svojim pacijentima najkvalitetnija znanja, najbolji i najsavremeniji tretman.

Online zakazivanje

Blog

Edukacija iz oblasti ginekologije i akušerstva

Samsung V8

1 4D Ultrazvučni aparat model Samsung V8, premium klase vrhunskih performansi za kompletnu dijagnostiku sa najnovijim 4D softverima. Crystal Architecture tehnologija (Crystal Beam+ Crystal Live)

CVS – biopsija horionskih čupica

Predstavlja metodu uzimanja uzorka tkiva horiona-tkivo iz koga će se formirati posteljica a koje ima identičnu genetsku strukturu kao i plod. Ova metoda se radi

Samsung H60

Prekida koncept da medicinska oprema mora biti masivna i teška za korišćenje, ovaj aparat efektivno objedinjuje superiorne performanse zajedno sa novim dizajnerskim principima jednostavnosti, lakoće

Šta naši pacijenti kažu

Google
Опширније
Prof. dr Ilić mi trenutno vodi treću trudnoću, vrlo je pristupačan, savestan i odgovoran lekar. Sa svojim stručnim osobljem čini tim, kojem u potpunosti verujem.
Google
Опширније
Stručan i posvećen prof dr Ilić, kao i ljubazno osoblje učinili su da mi trudnoća i porođaj prođu uz osmeh. Sve preporuke i neizmerno hvala 🙂
Google
Опширније
Predivna doktorka Kečkeš, pričala je sa mnom kao sa svojim detetom. Cena sasvim solidna. Svaka preporuka!
Google
Опширније
Prof dr Đorđe Ilić me je operisao pre dve godine. Vrlo pristupačan i ljubazan kao i osoblje ordinacije.
Google
Опширније
Vrlo strucan i profesionalan lekarski tim. Odlicno opremnjena ordinacija.
Facebook
Опширније
Predivna doktorka Kečkeš, ima odnos prema pacijentu za svaku pohvalu. Cena sasvim pristupačna 🙂
Facebook
Опширније
sve pohvale za doktora Relju Djordjević 😊 i sestru Teodoru 😊
Претходна
Следећи